Salihli'den Afrin'deki Mehmetçik'e Tam Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan asker ve polislere destek vermek amacıyla Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı işbirliği ile yardım kampanyası başlatıldı.

Salihli'den Afrin'deki Mehmetçik'e Tam Destek
Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ederken, Türkiye’nin çeşitli noktalarından Mehmetçik’e destek sürüyor. Manisa’nın Salihli ilçesinde de Mehmetçik’e destek amacıyla bir yardım kampanyası düzenlendi.

Kampanya hakkında bilgi veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Milletimizin birlik ve beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için sınır ötesinde Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimiz için esnaflarımız işbirliği ile yardım kampanya başlattık” dedi.

Mehmetçiklere her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Kayda, "Askerlerimize ne yapsak azdır, onların hakkını ödeyemeyiz. Biz de sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele eden askerlerimizin ihtiyacı olabilecek fanila, iç çamaşırı, içlik, ıslak mendil, telefon güç kaynağı gibi malzemeler için belediyemiz öncülüğünde bedesten çarşısı esnaflarımız ile birlikte kampanya başlattık. Belediye olarak malzeme tedarik etmeye başladık. Kampanyaya ilgi birden büyüdü. İlçedeki ulaşım firmaları ve kooperatifleri de kampanyaya destek olacaklarını söylediler. Yardım etmek isteyen tüm vatandaşlarımız da ihtiyaç duyulan malzemeleri zabıta müdürlüğümüze, Bedesten Çarşısı esnafımıza teslim edebilir. Ben şimdiden kampanyamıza destek olan herkese tüm Mehmetçiklerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizler için canını ortaya koyan askerlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan yardım kampanyasının 21 Mart 2018 tarihinde sona ereceği öğrenildi.
Kaynak: İHA