Lise Öğrencilerinden Şehitler İçin İstiklal Marşı Klibi

Kastamonu'da TÜGVA'nın öncülüğünde bir araya gelen lise öğrencilerinin şehrin farklı yerlerinde çekip şehitlere ithaf ettiği İstiklal Marşı klibi, sosyal medyada ilgi görüyor.

Kastamonu'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu Şubesinin öncülüğünde bir araya gelen lise öğrencilerinin okuduğu İstiklal Marşı klibi, şehitlere armağan edildi.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 97'nci yılı dolayısıyla lise öğrencileri, TÜGVA öncülüğünde bir araya gelerek marşın 10 kıtasını Kastamonu'nun farklı yerlerinde okudu.

Klip haline getirilen çekimler, paylaşıldığı sosyal medyada oldukça ilgi gördü.

TÜGVA Kastamonu Şubesi Gençlik Koordinatörü Zülküf Dal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli ve manevi duyguların gençler arasında yoğun şekilde yaşanması için bu çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Çalışmada 30 kişinin görev aldığını belirten Dal, "Çekimlere ise 22 öğrenci katıldı. Kastamonu Kalesi, Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi, Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere Kastamonu'yu anlatan 16 ayrı yerde çekimler yapıldı." dedi.

Klibin, sosyal medyada oldukça beğenildiğini dile getiren Dal, "Çekimleri önce arkadaşlarımıza gösterdik. Herkes çok beğendi. Dün akşam itibarıyla da sosyal medyaya yükledik. Daha 24 saat bile olmadan yaklaşık 10 bin kişiye ulaştı. Kısa sürede daha da artacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Klibi şehitlere armağan ettiklerini anlatan Dal, "Bu çalışmayı Afrin şehitlerimiz başta olmak üzere Bosna'dan Yemen'e, Filistin'den Sarıkamış'a, Çanakkale'ye tüm şehitlerimize armağan ediyorum. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." diye konuştu.

Kaynak: AA