İstiklal Marşı'nı Mehmetçik İçin Seslendirdiler

Amasya'nın Göynücek ilçesinde kaymakam, belediye başkanı, çoban, çiftçi, esnaf, polis, imam hatip, öğrenci gibi toplumun çeşitli kesimlerince İstiklal Marşı'nın seslendirildiği klip hazırlandı Sosyal medyada yayımlanan klip, TSK tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğe ithaf edildi.

Amasya'nın Göynücek ilçesinde vatandaşlar, İstiklal Marşı'nı, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için seslendirdi.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 97'nci yılında ilçedeki kamu kurumlarının temsilcileri ile polis, çiftçi, çoban, imam hatip, öğrenci, esnaf ve öğretmen gibi toplumun çeşitli kesimleri Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için kamera karşısına geçti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında, İstiklal Marşı'nın 41 dizesinin toplumun çeşitli kesimlerince seslendirildiği klip hazırlandı.

"Göynücek İstiklal Marşı Okuyor" yazısı ve emekli öğretmen Fuat Yılmaz'ın okuduğu ilk mısra ile başlayan klipte Kaymakam Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Kemal Şahin ile çeşitli kurum ve kuruşların temsilcileri, berber, fırıncı, oto tamircisi, polis, çiftçi, çoban, imam hatip, öğrenci, esnaf ve öğretmen gibi çeşitli meslek gruplarını temsilen vatandaşlar ile gazi de yer alıyor.

Sosyal medyada yayınlanan klip, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğe ithaf edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Ziyagil, yaptığı açıklamada, bu klibi harekata katılan Mehmetçiğe armağan ettiklerini söyledi. Ziyagil, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında hazırladıkları klibe destek veren herkese teşekkür etti.
Kaynak: AA