Güzelce Kapalı Pazar Ve Sosyal Tesisi Açılış İçin Gün Sayıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi projesi Büyükçekmecelilerin hizmetine girmek için gün sayıyor.

Güzelce Kapalı Pazar Ve Sosyal Tesisi Açılış İçin Gün Sayıyor
Yoğurthane Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulmakta olan ve Güzelcelilerin yoğun ilgi gösterdiği semt pazarı Geçit Caddesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Pazar ve Sosyal Tesis olarak hizmet verecek.

Geniş imkanlara sahip

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan pazar alanı ve sosyal tesis, bin 500 metrekare kapalı alana sahip. Dört mevsime uygun olarak tasarlanan geniş pazar alanı yanında içerisinde 15 adet işyeri, zabıta merkezi, çocuk bakım odası, mescit, emanet odası ve kafeterya da bulunuyor. Güzelce ve bölge halkı tam teşekküllü pazar yeri ve sosyal tesisi sayesinde sadece yeni bir pazar alanına değil, çeşitli sosyal imkanlardan yararlanabileceği bir yaşam alanına da kavuşuyor.

"Klasik pazar anlayışını dışında"

Güzelde Kapalı Pazar Alanı ve Sosyal Tesisi yapım çalışmalarını yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; projenin halkın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: Büyükçekmecelilerin tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi amaçlayan ve klasik pazar alanlarını unutturacak yeni bir sosyal alan oluşturmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini yapabileceği ve aynı sosyal tesislerinde de dinlenip zaman geçirebileceği, 24 saat zabıta ekiplerimizce denetlenen ve korunan bir alan hedefledik. Kış aylarında alışverişe uygun olabilmesi için tamamen korunaklı bir alan yaptık. Yapımını Fen İşleri Müdürlüğümüzün tamamladığı Güzelce Kapalı Pazar Alanı ve Sosyal Tesis Büyükçekmecelilerin hizmetine girmek için gün sayıyor.’’
Kaynak: İHA