Başkan Yaralı Mehmetçikleri Ziyaret Etti

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, kahraman askerlerle sohbet etti.

Başkan Yaralı Mehmetçikleri Ziyaret Etti
Başkan Yaralı, bir süre önce İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Başçavuş Ekrem Koçer’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’ın da yer aldığı ziyarette Başçavuş Koçer ile bir süre sohbet eden Yaralı, komutanlıktan ayrılırken karargah binasının girişinde er ve erbaşlarla fotoğraf çekildi.

Yaralı, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada gerek yurt içi, gerekse yurt dışında gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla destan yazan kahraman askerleri ziyaret ederek onların yanında olduklarını göstermek istediklerini kaydetti.

Konuşmasında Zeytin Dalı harekatına da değinen Başkan Yaralı, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak’ta başlatılan harekatın başarıyla devam ettiğini belirterek şunları kaydetti: "Zeytin Dalı Harekatı ile Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermeye devam ediyor. Afrin’in teröristlerden temizlenerek huzura kavuşacağı günler artık çok yakındır. Afrin’e girmemize çok az kaldı. Kahraman Türk askerimiz o bölgede ki hainleri temizliyor. Şanlı Ordumuz sınır namustur bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Rabbim Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm Kahraman Askerlerimizi korusun. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız.”

Başkan Yaralı, konuşmasının sonunda gerek Zeytin Dalı Harekatı, gerekse diğer operasyonlarda bu toprak için can vermiş tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.
Kaynak: İHA