AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Atalay Açıklaması 'Çorlu'ya Ne Yaptınız Ki Danışmanlık Yapacaksınız'

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın özel danışmanı olmasını eleştirerek "Çorlu’ya ne yaptınız ki danışmanlık yapacaksınız" dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Atalay Açıklaması 'Çorlu'ya Ne Yaptınız Ki Danışmanlık Yapacaksınız'
Çorlu’da düzenlenen Reşadiye Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, AK Parti Çorlu İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, mahalle sakinleri ve üyeler katıldı.



"Her kuş kendi cinsi ile uçar"

Danışma toplantısında konuşma yapan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av.Kerim Atalay, "Ülkemizin içerisinden geçmiş olduğu bu zor günlerde ’mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır’ diyerek Reis’in dik duruşuna yakışır bir şekilde Çorlu’da dik duran ablalarımız var kardeşlerimiz var ne kadar şükretsek azdır. Son süreçte Cumhur İttifakı ve Milli Mutabakat ile ilgili aklıma gelen bir söz var. Her kuş kendi cinsi ile uçar. Milli mutabakatta herkes kendine yakışını yaptı. CHP, HDP ile kol kola Milliyetçi Hareket Partisi ise AK Parti ile bir ve beraber. Buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum MHP’li kardeşlerimize" dedi.



"Siz nasıl Amerika’nın buradaki tellallığına soyunursunuz"

Konuşmanın devamında mahalle yapılanmalarıyla ilgili konuşan Atalay, "26 mahallemizde oluşturmuş olduğumuz mahalle teşkilatlarımız ile birlikte sizlerin de desteği ile dev bir kadro oluştu. Artık eskisi gibi olmayacak. Artık, yerel yönetimler ile ilgili olarak konuşuyorum, ceketimi koysam kazanırım rahatlığını onlara tattırmayacağız. 30 Mart 2019 seçimlerinde ak belediyecilik gümbür gümbür geliyor. Buradan Çorlu halkımıza sesleniyorum. 4 defa yaptığınız hatayı 5’inci defa tekrarlamayın, Çorlu’ya sahip çıkın, Çorlu bizim evimiz, Çorlu bizim yuvamız, beceremiyorsanız bırakın diyorum. Çorlu halkımızın, Trakya halkımızın vatanperverliğini, milliyetçiliğini ülkesine bağlılığını devletine milletine sadakatini hiç mi bilmiyorsunuz? Siz nasıl HDP ile aynı çizgide siyaset yaparsınız? Siz nasıl Amerika’nın buradaki tellallığına soyunursunuz. Bu millet size bunun hesabını soracağına adımın Kerim Atalay olduğu kadar eminim ilk seçimlerde hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

Çorlu Kültür Merkezinin yeni adının 15 Temmuz Kültür Merkezi olmasına değinen Av.Kerim Atalay, "Çorlu belediye yönetimine, Çorlu belediye meclis üyelerimiz vasıtasıyla önergeler verdik. Bu önergelerde 15 Temmuz’u gelecek nesillerimize aktarmak için Çorlu’da bir caddeye bir sokağa bir meydana 15 Temmuz ismini defalarca Çorlu belediye meclis üyelerimiz istemiştir. Ancak onların oy çokluğu olduğundan dolayı bütün talep ve önerilerimiz geri çevrildi. Biz de son çare olarak Havuzlar Mahallemizde bulunan kültür merkezinin adını 15 Temmuz Kültür Merkezi olarak değiştirdik" şeklinde konuştu.

Atalay, "Ankara’daki genel müdürlerinin buradaki temsilcileri, 20 yıldır burada yerel yönetimleri ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Reşadiye Mahallemizde ve geriye kalan 26 mahallemizin tamamında alt yapı sorunundan tutun trafik sorununa kadar su faturalarına kadar sosyal belediyecilik anlamında vatandaşımıza hiçbir hizmet verilmediği çok açık bir şekilde 260 bin Çorlulu vatandaşlarımızın tamamı tarafından gözlemlenmekte" dedi.



"Siz önce evinize sahip çıkın"

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın danışmanlık görevine değinen Atalay, "Geçtiğimiz günlerde yerel basınımızdan Ünal Baysan Tekirdağ CHP milletvekili olan Faik Öztrak’ın danışmanı olduğu ve danışmanlık kartı çıkartıldığı ile ilgili olarak bir takım haberler döndü. Ben de burada şunları söylemeden geçemiyorum. Kusura bakmasınlar 20 yıldır siz belediye başkanı olarak Çorlu’ya ne yaptınız ki danışmanlık yapacaksınız. Danışmanlık yapacaklarmış, vekillik yapacaklarmış, siz önce evinize sahip çıkın" diye konuştu.

Kaynak: İHA