Adana'da Kuaförden Hırsızlık İddiası

Adana'da bir kuaförden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 2'si iş yeri çalışanı 4 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.

Adana'da bir kuaförden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 4 kişi serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Osman Ulusoy, merkez Seyhan içesi Çakmak Caddesi'ndeki iş yerini açtığında içerideki ses sistemi, 5 saç kurutma makinesi, 4 makas, 5 cep telefonu ve akünün çalındığını fark etti.

Ulusoy'un durumu bildirmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Ekipler, görüntülerden 3 kişinin duvardan atlayıp iş yerine yöneldiğini, daha sonra bir atık kağıt toplayıcısının iş yerine girip yanında getirdiği boş çuvalı doldurarak ayrıldığını belirledi.

Polis, görüntüdeki 3 şüpheliden 2'sinin iş yerinin çalışanları Murat Ç. ve Ramazan M. olduğunu tespit etti.

Şüpheliler Murat Ç. ve Ramazan M. ile olay günü yanlarında oldukları belirlenen Halil İbrahim M. ve Berat Ş. gözaltına alındı.

Zanlıların ifadelerinde, "dışarıda alkol aldıktan sonra uyumak için iş yerine girdiklerini ve hırsızlık iddiasını kabul etmediklerini" söylediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Başka bir suçtan hakkında 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Halil İbrahim M'nin Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi öğrenildi.

Polis ekipleri, görüntüdeki atık kağıt toplayıcısını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak: AA