Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri İçin Mevlit

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası, terörle mücadelede şehit düşen asker ve emniyet görevlileri için mevlit okuttu.

Kamyoncular Garajı'nda düzenlenen programda okunan mevlidin ardından şehitlerin ruhları için dua edildi. Ayrıca oda tarafından Kamyoncular Garajı ve Nakliyatçılar Sitesine üzerinde "Kalbimiz ve duamızla Mehmetçiğin yanındayız, anasız babasız olunur ama vatansız olunmaz ve Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Mehmetçikle el ele" yazılı pankartlar asıldı.

Oda Başkanı Tahsin Şahin, yaptığı açıklamada, vatan, Kur'an ve bayrak için şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyerek, kahraman gazileri de saygı ve minnetle andıklarını söyledi.

Ulusal güvenliği korumak amacıyla gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini vurgulayan Şahin, "Suriye'nin toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve siyasi birliğine saygı gösterilmektedir. Dolayısıyla bu harekat, meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur. Bu noktada, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik devam eden kara ve hava operasyonlarında kahraman ordumuza başarılar diliyoruz." dedi.

Mevlit programına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ile bazı oda başkanları ve üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA