Yozgatlılar Hospitalpark Darıca Hastanesini Tercih Etti

KOCAELİ – Kocaeli Yozgatlılar Hemşehriler Dernekleri ile Hospitalpark Darıca Hastanesi arasında kurumsal protokol imzalandı.

Yozgatlılar Hospitalpark Darıca Hastanesini Tercih Etti
Sağlıkta güvenle 21. yılını tamamlayan Büyük Anadolu Grubu Hastaneleri’nden Hospitalpark Darıca Hastanesi Kamu, kurum ve sivil toplum ve hemşeri dernek kuruluşları ile kucaklaşarak kurumsal protokollere devam ediyor. Bu kapsamda Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, Karamürsel, Kartepe ve Kocaeli Yozgatlılar Hemşehriler Derneklerinin birlik beraberlik gecesinde Hospitalpark Hastanesi ile protokol imzalandı.

Protokol sırasında Hospitalpark Kurumsal İlişkiler Uzmanları Elvan Bilgin Günal, İrem Akman, Hastane Müdürü Tayfun Mercan ve Dernek Başkanı Ümit Kıyıcı ile dernek üyeleri hazır bulundu. Gerçekleştirilen kurumsal protokol kapsamında Kocaeli’de bulunan tüm Yozgatlılar’ın birinci derece yakınlarının sağlığı Hospitalpark Darıca Hastanesi’ne emanet edildi.

Protokol imza töreninde bulunan, Büyük Anadolu Grup Hospitalpark Darıca Hastanesi Hastane Müdürü Tayfun Mercan ve kurumsal protokolü imzalayan Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova Dernek Başkanı Ümit Kıyıcı, atılan imzalar sonrasında protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını dilediler.
Kaynak: İHA