Nazilli Manavlar Esnaf Odası Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

Nazilli Manavlar Esnaf Odası Başkanı Kemal Cansız ve yönetimi Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Nazilli Manavlar Esnaf Odası Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti
Nazilli Manavlar Esnaf Odası Başkanı Kemal Cansız, Başkan Yardımcısı Duygu Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Aksoy, İbrahim Yazıcı, Nadir Özkaya, Celalettin Taşkın, İbrahim Taşdemir ve Reşit Taşdemir, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Cansız ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Nazilli bir sanayi ve üniversite şehri. Fakat her şeyden önce bir tarım şehri. Bunu her zaman dile getiriyoruz. Geçmişten bugüne Nazillimizde değişmeyen ve korunması gereken şeylerin başında tarım geliyor. Nazilli Belediyesi olarak bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye’nin en lezzetli ve en verimli tarım ürünleri Nazillimizde yetişiyor. Bunu en iyi manav kardeşlerim bilir. Ben kendilerine her zaman özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her meslekte olduğu gibi manavlık mesleğinin de bir takım zorlukları var. Fakat onlar şartlar ne olursa olsun mesleklerini devam ettiriyorlar” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen Cansız ve yeni yönetimi Başkan Alıcık ile fotoğrafı çekilerek, üzerinde ‘Odamıza ve üyemiz esnafına yapmış olduğunuz katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz’ yazılı plaket takdim etti.
Kaynak: İHA