MÜSİAD'dan Karayollarını Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin, Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'yi ziyaret ettiği bildirildi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Zonguldak'ın bir takım sorunları konusunda çözüm bulabilme adına ziyaretlere devam ettiklerini belirtti.

Zonguldak'ta devam eden tünel, yol çalışmalarının durumunun yanı sıra ve projelerin ne aşamada olduğunu öğrenmek amacıyla Karayolları 15. Bölge Müdürü Özendi'li ziyaret ettiklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kentlerin gelişmesi, daha çok yatırımcı gelmesi, yaşam kalitesinin yükselmesi açısından yollar başta olmak üzere ulaşım önemli. Bu bağlamda devam eden tünellerin ve yollarımızın bir an önce bitmesi en önemli arzumuz. Bununla birlikte trafiği rahatlatacak ve kentimizin önünü açacak projelerin de bir an önce başlayıp süresinde bitirilmesi de bölge ve ülkemiz açısından önemli bir kazanım olacaktır. Ayrıca heyelan yaşanan bölgelerimizde de tedbir alınması insanımızın sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir."

Kaynak: AA