Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ziyaret etti.

Başkan Ayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KOTO ile çalışmaların başarılı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Bulut ise Başiskele Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında çalışmalarından bahsederek, Ayaz'ı 21-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı, Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı'na davet etti.

- İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılı

Karamürsel'de, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul müdürü Bilal Demir tarafından yapılan açılış konuşmasıyla devam eden programda, sinevizyon gösterisinin ardından öğrenciler tarafından koro ve oratoryo sahnelendi.

Programda, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kapsamında ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, hediyeleri, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik tarafından verildi.

Kaynak: AA