Gençlerin Vali'den Halı Saha Talebi

Edirne Süloğlu ilçesine bağlı Akardere köyü gençleri, Vali Günay Özdemir’den ilçeye halı saha yapılmasını istiyor. Futbol sever 20 genç, ilçeleri Süloğlu’nda halı saha olmaması nedeniyle geceleri 40 kilometre yol yaparak Edirne’ye halı sahaya futbol oynamaya geliyor.

Gençlerin Vali'den Halı Saha Talebi
Akardere köy muhtarı İlhan Sürgülü, gençlerin halı sahada futbol oynamayı çok sevdiğini belirterek, "Köyümüze en yakın halı saha Edirne merkezde var. Gençler akşamları halı sahada futbol oynamak için 40 kilometre yol yapıyor. Ben sporu destekliyorum. Madde bağımlılığının arttığı ülkemizde gençleri spora teşvik etmek lazım” dedi.

Emre Bayraktar, futbol oynamayı çok sevdiğini ifade ederek, "Biz her hafta kendi imkanlarımızla Edirne’ye halı sahada maç yapmak için geliyoruz. Bazen araba bulmakta zorlanıyoruz. Ama futboldan vazgeçmiyoruz. İlçemiz Süloğlu’nda bir halı saha olsa biz de futbol maçı yapacağız. Hem halı saha ilçede olsa ilçenin diğer köylerinde yaşayan gençlerde faydalanacak. Edirne Valisi Günay Özdemir’den ilçemize halı saha yapılmasını istiyoruz. Vali Bey sesimizi duyarsa çok seviniriz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA