Cumhurbaşkanından Rektör Çakar'a Başarı Belgesi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi ve Eylem Planının tanıtıldığı programına katıldı.

Cumhurbaşkanından Rektör Çakar'a Başarı Belgesi
Göç ve Kadın konulu fotoğraf sergisinin açılışıyla başlayan ve “Kadınlar Güçleniyor, Türkiye Güçleniyor” başlıklı film gösterimiyle devam eden programda, filmde yer alan başarılı kadınlar kısaca görüşlerini dile getirdi.

Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile bu konuda çalışan tüm tarafların işbirliği içinde hareket etmesinin amaçlandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu çalışmanın bir politika rehberi ortaya koyduğunu dile getirdi. Eylem planının; eğitim, sağlık, ekonomi, karar alma mekanizmalarına katılım ve medya olmak üzere 5 temel politika alanında yürütülecek faaliyetlerin kılavuzu olduğunu söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, bu belgeyi çok önemli gördüğünün altını çizdi.

“Kadınlar Güçleniyor, Türkiye Güçleniyor” başlıklı kısa filmde yer alan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve başarılı kadınlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA