Burhaniye'de Sektörel İş Birliği Günleri Düzenlendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) ve Burhaniye Ticaret Odası iş birliği ile Sektörel İşbirliği Günleri düzenlendi. BUBYO Fuaye alanında, öğrencilerin gelecek iş yaşamlarını planlayabilmeleri, sektöre başlangıç için staj yapabilecekleri, işletmeleri seçmeleri ve edindikleri mesleğin sektördeki temsilcileri ile birebir görüşmeler yapabilmeleri amacıyla, düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

Burhaniye'de Sektörel İş Birliği Günleri Düzenlendi
Açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan organizasyona Körfez bölgesindeki çok sayıda turizm işletmelerinin yanı sıra Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Burhaniye Cumhuriyet Baş Savcısı Hüseyin Tuncel, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Aytekin Ulutaş, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, Burhaniye Mal Müdürü Mustafa Ak ve Burhaniye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sabri Pekşen’de katıldı.

BUBYO öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonun temel sağlayıcısı olan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, “Bu tür organizasyonların hem öğrencilerimiz hem de bölgemizin turizm işletmeleri açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl yaptığımız organizasyona göre bu yıl katılımcı sayımızda artış bulunmakta. Aynı zamanda sektör temsilcileri arasında kendi yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi de görmek mutluluğumuzu kat ve kat artırmıştır. Bu tür organizasyonlar ile beraber BUBYO’nun sektördeki yaygın etkisini artırma hedefimiz her geçen gün daha da güçlenerek devam etmektedir.. Bununla birlikte davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran başta Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Kerim Özdemir’e, Cumhuriyet Başsavcımız Hüseyin Tuncel’e İlçe Emniyet Müdürümüz Tuncay Orhan’a, Burhaniye’de görev yapan tüm mülki ve idari amirlerimize ve bölgemizin güzide otel işletmeleri ve seyahat acentelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA