Başbakan Yıldırım'dan Sumbaslı Öğrencilere Hediye

Osmaniye'de il birincisi olan Sumbas ilçesi Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu küçük kızlar voleybol takımı sporcularına Başbakan Binali Yıldırım tarafından çeşitli hediyeler gönderildi.



Başbakan Yıldırım'ın gönderdiği hediyeler, okulda düzenlenen törenle küçük sporculara verildi. Törene, Kaymakam Ömer Coşkun, AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu ve mülki erkan katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Coşkun, il birincisi olan öğrencileri tebrik ederek, "Okullarımızın akademik başarılarının yanında sportif başarıların önemini her defasında vurguladık ve vurgulamaya da devam edeceğiz. Gençlerimizin çok yönlü gelişimleri bizlerin daima hedef olarak belirlediğimiz bir istikamettir. Bu anlamlı başarıdan dolayı, emeği geçen beden eğitimi öğretmeni Duygu Sarıdöl'e ve sporcu öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye yarı final müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Mücahit Durmuşoğlu da sporda başarının önemli olduğunu belirterek, öğrencilerin başarısını karşılıksız bırakmayarak çeşitli hediyeler gönderen Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Kaynak: AA