Demirkol Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ulubatlı, Veysel Karani ve Selahattin Eyyubi mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.

Demirkol  Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi
Mahalle gezileri kapsamında, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Demirkol, Ulubatlı, Veysel Karani ve Selahattin Eyyubi Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Bu kapsamda birim müdürleri ile birlikte Yunus Emre Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Demirkol, talepleri yerinde dinledi. Demirkol, iletilerinin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Demirkol ve beraberindekiler daha sonra Yunus Emre Caddesinde sürdürülen park onarım çalışmalarını da yerinde inceledi. Park bahçe müdüründen bilgi alan Demirkol daha sonra Akif İnan Parkında bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Demirkol’un son durağı ise Selahattin Eyyubi Mahallesi oldu. Mahallede bulunan cumartesi pazarını ziyaret eden Demirkol, pazar esnafı ve vatandaşlarla görüştü. Demirkol, vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için notları alarak mahalleden ayrıldı.
Kaynak: İHA