'Aramıza Nifak Tohumları Ekmeye Çalışanlara Fırsat Vermeyin'

MHP Erzurum Milletvekili Aydın: 'Gerek kahve köşelerinde, gerekse sosyal medya üzerinden aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyin. 15 Temmuz'da güçlü bir Türkiye'yi yok etmek için çalışanlar bugün yine aynı ruhla, birlik ve beraberliğimizi bozmak için çalışıyorlar'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Cumhur İttifakına ilişkin, "Gerek kahve köşelerinde, gerekse sosyal medya üzerinden aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyin. 15 Temmuz'da güçlü bir Türkiye'yi yok etmek için çalışanlar bugün yine aynı ruhla, birlik ve beraberliğimizi bozmak için çalışıyorlar." dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve beraberindekilerle Erzurum'un Aşkale ilçesine giden Aydın, partisinin ilçe binasında vatandaşlarla yaptığı görüşme sonrası esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Vatan, millet ve bayrak için ne gerekiyorsa yapacaklarından hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini aktaran Aydın, şöyle konuştu:

"Gerek kahve köşelerinde, gerekse sosyal medya üzerinden aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyin. 15 Temmuz'da güçlü bir Türkiye'yi yok etmek için çalışanlar bugün yine aynı ruhla, birlik ve beraberliğimizi bozmak için çalışıyorlar. İslam, devlet ve bayrak için bugün birlik beraberlik içinde olmayacaksak, ne zaman olacağız. 15 Temmuz'da nasıl tek bayrak altında toplandıysak 2019 seçimlerinde de yine aynı ruhla bir olacağız, birlik olacağız."

Aydın, Mevlana'nın ''Şimdi yeni şeyler söylemek lazım" şiirine atıfta bulunarak, "İttifakın temeli 7 Ağustos'da atıldı. Ülkemizin üzerinde hesapları olanları bu ittifakla yok edip sonrasında siyaseti düşüneceğiz. Biz, 'önce ülke, vatan, bayrak' diyen bir hareketin mensuplarıyız. Bugün Afrin'de ülkemizin bekası için mücadele eden vatan sevdalılarına selam olsun." ifadesini kullandı.

Ülkü Ocakları Aşkale İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Aydın, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: AA