Antalya Sağlık-Sen'den Şehit Ve Gazi Yakınlarına Bağış

Sağlık-Sen Antalya Şubesi tarafından şehit ve gazi yakınlarına destek amacıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Antalya Sağlık-Sen'den Şehit Ve Gazi Yakınlarına Bağış
Muratpaşa ilçesinde bir otelde düzenlenen kahvaltı etkinliğine, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Sağlık-Sen Antalya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Lale Aras, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Mehmetçik Vakfına verilmek üzere gazi ve şehit yakınlarına yardım etmeyi amaçlayan programda, Kur’an Tilaveti verildi, şehitler için dualar okundu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Türkiye’nin 80 ve 90’lı yıllarda geçirdiği darbe ve muhtıraları hatırlatarak, her 10 yılda bir ülke üzerinde oyunlar oynandığına dikkat çekti.

Türk milletinin 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrası 28 gün sokaklarda nöbet tuttuğunu da anımsatan Kuluöztürk, “Aslında bizim nöbetlerimiz yeni başlıyor. Dün Çanakkale’de ecdadımızın önünde diz çöken siyonistler, şimdi öç almak için birleştiler. Bu millet 15 Temmuz’da meydanlara nasıl koştuysa, bugün de sınırlardaki siyonistlere karşı analarımız sınır ötesine geçmeden, pişi yapıp, yemekler yapıp Elmalı’dan elma gönderdi. Önemli olan bizim dünü, üzerimize oynanana oyunları unutmamız” dedi.

Düzenlendikleri organizasyonla amaçlarının şehit ve yaralılara bir nebze olsun yardım etmek olduğunu da ifade eden Kuluöztürk, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini kaydetti.

Sağlık-Sen Antalya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Lale Aras ise, dünyanın dört bir yanında çocuklarıyla savaşın ortasında kalan veya çeşitle nedenlerle hak hukuk adalet ve demokrasi mücadelesi veren kadınları yürekten desteklediğini belirterek verdikleri mücadelede zafer dilediğini söyledi.



Program sonunda, etkinliğe destek olan sponsorlara plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA