AK Parti Milletvekili Miroğlu Açıklaması

' Büyük iddialarla yola çıkan örgütlerin ABD lejyonerleri haline geldiğini görmek lazım'.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, "Büyük iddialarla yola çıkan örgütlerin ABD lejyonerleri haline geldiğini görmek lazım." dedi.

Milletvekili Miroğlu, AK Parti İl Başkanı Nihat Eri ve AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Nusaybin ilçesinde bir kafede muhtarlarla bir araya geldi.

TOKİ tarafından ilçedeki 4 mahallede yapılan konutların hızla devam ettiğini aktaran Miroğlu, geçen hafta 400 konutluk yeni bir ihalenin tamamlandığını kaydetti.

Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Miroğlu, Suriye’de olanların Kürt halkı çıkarlarıyla hiçbir alakası olmadığını söyledi.

Miroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçmişte yaşadığımız filmi bir daha seyretmek istemiyoruz. İstanbul'da yaşayan bir Kürt ile Nusaybin'de yaşayan bir Kürt arasında hiçbir fark olmadığını görmemiz gerekir. Türkiye'yi bir olarak görmemiz gerekir. Irak’ta ve Suriye’de yaşananları iyi görmek gerekir. Büyük iddialarla yola çıkan örgütlerin ABD lejyonerleri haline geldiğini görmek lazım. Maalesef sonuç budur. Samimiyetle oturup Nusaybin’i önümüzdeki on yıllara nasıl taşıyacağımızı konuşmamız lazım."
Kaynak: AA