Afrin Gazisi Dünya Evine Girdi

Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve tedavisinin ardından memleketi İçel'e dönen Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor, düzenlenen törenle evlendi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki (GATA) tedavisinin ardından memleketi İçel'e dönen Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor, düzenlenen törenle evlendi.

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, GATA'daki tedavisinin ardından geldiği babaevinde de bir süre dinlenen Akçor, yaralarının iyileşmesinin ardından nişanlısı Latife Şeker ile düğün hazırlığı yapmaya başladı.

Akçor ve Şeker çifti, hazırlıkların tamamlanmasından sonra Akdeniz Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle evlendi. Çiftin nikahını Akdeniz Belediye Başkanvekili Kaymakam Muhittin Pamuk kıydı.

Pamuk, hayatlarını birleştiren gençlere aile cüzdanını teslim ederken, çifte altın taktı.

Pamuk, çiftin yaşamları boyunca güzel bir hayat geçirmesi temennisinde bulunarak, "Gençlerimize ve değerli ailelerine bu mutlu günlerini bizlerle paylaşma fırsatı verdikleri için onlara çok teşekkür ediyorum. Güzel bir an yaşadık. Bu birlikteliğin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çiftimize iki cihanda da saadetler diliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA