TSYD Eskişehir Şubesinde Görev Dağılımı Yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, kendi aralarında görev bölümü yaptı.

TSYD Eskişehir Şubesinde Görev Dağılımı Yapıldı
Derneğin şube binasında bir araya gelen kurul üyelerinin değerlendirmeleri sonucu, Yönetim Kurulu; Başkan Sadi Seda, As Bakanlar Erkan Midilli ve Ayhan Aydıner, Sekreter Nazım Aydın, Mali İşler Sorumlusu Erhan Ünal, Üyeler Deniz Açık ve Hakan Kalkır olarak belirlendi. Denetleme Kurulu ise; Başkanı Suat Topateş, üyeler ise Ali Baş ve Emrah Yaşar şeklinde oluştu.

Görev dağılımın gerçekleşmesinden sonra kısa bir konuşma yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, “İlk Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel Kurulumuza katılan üyelerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle bize her konuda destek veren ve her zaman yanımızda gördüğümüz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’a ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin amacı, yazılı ve görsel medyada çalışan spor gazetecilerini bir çatı altında toplamak, onların meslekleri ile ilgili, ekonomik, sosyal, kültürel hak ve çıkarlarını, spor yazarlığı kimliği ve saygınlığı ile eğitim düzeylerini koruyup geliştirmektir. Mesleklerini en iyi şekilde icra edebilmeleri için kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği yapmak, spor yapma gereksinmelerini karşılamak, yetenekli gençlerin bilimsel yollarla geliştirilerek amatör spor dallarında gelişmelerini ve TSYD Kulübü adı altında spor faaliyetleri yapmak ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmalarını sağlamaktır. Önümüzdeki günlerde yapacağımız farklı etkinliklere imza atacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA