Öğrencilerden Kaymakam Ve Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yusuf Özcan başkanlığında okul öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, öğrenci ve personel hareketliliği projesi kapsamında Kaymakam Hasan Yaman´ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya´yı ziyaret etti.

Öğrencilerden Kaymakam Ve Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2020 yılları arasında yürütmekte olduğu KA116-Mesleki Eğitim Akreditasyon Belgesi ile öğrenci ve personel hareketliliği 2017-1-TR01-KA116-043445 numaralı proje kapsamında, 11 Şubat 2018 ile 03 Mart 2018 tarihleri arasında makine teknolojisi alanından 7 öğrenci ve refakatçi öğretmen Rıdvan Erdoğan ile Berlin/Almanya’da 21 gün süren staj çalışmalarına katılmıştı. Bu bağlamda yurda dönüş yapan heyet öğrenci ve personel hareketliliği projesiyle ilgili olarak Kaymakam Hasan Yaman’ı bilgilendirildi. Yurt dışında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak Kaymakam Yaman’a detaylı bilgi verildi.

Kaymakam Yaman projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ziyaret edildi. Servet Çetinkaya, Okul Müdürü Yusuf Özcan başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi.
Kaynak: İHA