Kadın Kursiyerlerden Mehmetçiğe Atkı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli askerlere destek olmak için atkı ördü.

Kadın Kursiyerlerden Mehmetçiğe Atkı
İçinde destek mesajlarının da bulunduğu 520 adet atkı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın katıldığı törenle Afrin’e gönderilmek üzere Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Mehmet Böberci’ye teslim edildi. Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin Züferbey Şubesi’ndeki törende konuşan Sadi Kurtulan, Türk kadının kahraman Mehmetçik için yapamayacağı hiçbir fedakârlık olmadığını söyledi.



Kurtulan, “Kadın kursiyerlerimiz bu güzel çalışmayı bize takdim ettiler. Sınır boylarında ülkemizin birliğini tesis eden kahramanlarımız için gönül ve el birliği yaparak örülen bu atkılar inşallah askerlerimiz için bir moral kaynağı olur. Bugün bin kilometrelik sınırımızda askerlerimiz çarpışıyor. Biz birlikte Türkiye’yiz ve birlikte bir anlam ifade ediyoruz. Bizler de bütün duygularımızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Asil milletimizin kadınlarına şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Mehmet Böberci ise Uğur Böceği’nin kadın kursiyerlerine teşekkür ederek; “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Mehmetçiğimize verilen bu anlamlı destek yerini bulacaktır. El emeği göz nuru ile hazırlanan bu hediyeleri en kısa zamanda yerine ulaştıracağız ” dedi.

Kaynak: İHA