İzmir'de Miniklerden Mehmetçik'e Destek

Torbalı ilçesindeki özel bir anaokulunun öğrencileri, Zeytin Dalı harekatında görev yapan Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere velilerinin ördüğü atkı, bere ile çorapları İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Koçyiğit'e verdi.

İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu’nun öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere ulaştırılmak üzere velilerinin ördüğü atkı bere ile çorapları, Urla 80. Yıl Gazi Ortaokulu öğrencileri de yaptıkları resimler ile yazdıkları mektupları askerlere yolladı.

Öğrenciler ile velileri, hazırladıkları hediye ve mektuplarla İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit'i makamında ziyaret etti. Ziyarete katılan bazı öğrenciler asker üniforması giydi.

İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, duyarlılıklarından ötürü dolayı öğrencilere teşekkür ederek, hediyelerin manevi değerinin büyük olduğunu belirtti.

Türk halkının 7’den 70’e Mehmetçik'in yanında olduğuna işaret eden Koçyiğit, "Bu hem sınır içinde hem de sınır ötesinde görev yapan kahraman askerlerimiz için çok ciddi bir motivasyondur." dedi.

Bu arada, anaokulu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri bin 500 lirayı da Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Kaynak: AA