Güzellik Fuarı Kapılarını Açtı

Almanya’nın Düsseldorf kentinde kendi alanında dünyanın en büyüğü olan "Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı" (Düsseldorf Beauty) başladı.

Güzellik Fuarı Kapılarını Açtı
Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaklaşık bin 500 şirketin katılımıyla kendi alanında dünyanın en büyüğü olan "Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı" (Düsseldorf Beauty) başladı.

33 yıldır yapılan fuara tahminen 55 bin kişinin katılması bekleniyor.

70 bin metrekare üzerine kurulu fuarda sektördeki son yenilikler sergileniyor. Saç bakımı, cilt bakımı, makyaj malzemeleri, yapay tırnak, manikür, pedikür ve daha birçok kozmetik alanında sergilenen ürün yoğun ilgi çekiyor.

Güzellik fuarının bu yıl ana konusu çevrimiçi hizmet ve dijital ürünler. Fuarda bulunan birçok yeni marka en yeni, en güncel ürünleri internet ortamında daha iyi nasıl tanıtacaklarını ve müşteriye sunacakları konusunda da bilgi alışverişinde bulunuyor. 40 değişik ülkenin temsil edildiği güzellik fuarı, kozmetik markaları, kuaförler, tırnak uzmanları, masörler, makyözler ve güzellik uzmanlarını bir araya getirdi.

Fuar Direktörü Michael Degen basına yaptığı açıklamada, "Almanya’da bu branşta çalışan 120 bin kişiye profesyonel olarak yararlanabilecekleri teçhizatlar sunuyoruz" dedi.

Almanya’da güzellik ve bakım alanında yapılan 2,7 milyar cironun büyük bir kısmının fuarın düzenlendiği Düsseldorf kentinde yapıldığını söyleyen Degen, "Bu şehir bu alanın en büyüğü" dedi.

Kaynak: İHA