Başkan Üzülmez'den AK Gençlere Ziyaret

KOCAELİ – Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Gençlik Kollarını ziyaret ederek yeni dönem görevlerinde başarılarının devamını diledi.

Başkan Üzülmez'den AK Gençlere Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AK Parti İl Gençlik Kolları kongresinde İl Başkanı Emre Kahraman yeniden başkan seçilmişti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Kahraman, Başkan Üzülmez’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Gençlik Kolları ekibine başarılı olmalarını dileyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “Belediyemiz ve partimiz tarafından tarihe geçecek hizmetler yapılmaktadır. Hizmet çıtası çok yükselmiştir. Gençlerimizin dinamik heyecan dolu olması bizlere güç vermektedir. Ülkemizin birliği ve beraberliğini, sınır güvenliğimizi sağlamak için Mehmetçiğimiz cephede mücadele ediyor. Bayrağımızın inmemesi, ezanın dinmemesi için yapılan mücadele de inşallah muvaffak olacağız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. AK Parti İl Gençlik Kollarımız hizmetleriyle gençlerimize destek ve örnek olmaktadır. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

Gençlere yatırım yapan bir belediye olduklarını belirten Başkan Üzülmez, “Gençlik kampımızın kapıları her zaman açıktır. Spor alanında tüm branşları destekliyoruz. Gençlerimizin daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz. Sosyal belediyecilik bakımından çok önemli projeler ürettik. Klasik belediyecilik alanında hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor. Kadınlar Kulübü ve Alo Evlat Projesi Cumhurbaşkanımızın takdirini kazanmıştır. Kadınlarımızın sosyal hayatta faal olması için Kadın Spor Merkezleri her mahallede hizmete girmiştir. Yaz ve kış aylarında birbirinden farklı organizasyonlar ile gençlerimizin daha aktif ve deneyimli olmaları için çaba harcıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA