AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanlığına Abdülhamid Burak Aykut seçildi.

Hidayet Sayın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kongrelerin yenilenme ve tazelenme için bir fırsat olduğunu söyledi.

Gençlik kollarının teşkilatlar için çok önemli olduğuna dikkati çeken Savaş, “Burası bir fidanlık. Buradan yetişen fidanlar ana kademeye sonra ülkenin ana kademesine kadar yükseliyor. Yarın bizim görevlerimize gelecek olan sizlersiniz. O yüzden mücadele ruhunu kaybetmemeniz gerekiyor.” dedi.

Savaş, Suriye’nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı’nda Mehmetçik’in destan yazdığını belirterek harekatın başarılı bir şekilde biteceğine olan inancının tam olduğunu dile getirdi.

Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise görevi devredecek olan Mustafa Enes Yıldız’ın başkan adaylığı döneminde kendisine referans olduğunu belirtti.

Yıldız’ın çalışma hayatı süresince çok çalıştığına dikkati çeken Erdem, “Referansımda yüzümüz kara çıkmadığı gibi, ak bir şekilde devam ediyor. Yeni yönetimin de iyi bir şekilde AK Parti’yi temsil edeceğine inanıyorum ve başarılar diyorum.” diye konuştu.

Gençlik Kolları MKYK Üyesi İskender Karakaya da mahalle teşkilatlarının çok önemli olduğunu belirterek yeni yönetimden bu teşkilatlara önem vermesini istedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen gençlere seslenerek, “Sizlere 5 tavsiyem var genç kardeşlerim. İlk olarak kendinizi inşa edin, ikincisi insan biriktirin, üçüncüsü bilgi sahibi olun, dördüncü olarak hikmet sahibi olun, beşinci ve son olarak eyleme geçin.” dedi.

Özmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Nisan’da partisinin Aydın il kongresine katılacağını sözlerine ekledi.

Görevi devreden Mustafa Enes Yıldız da görevi süresince ekibiyle canla başla çalıştığını vurgulayarak yeni yönetime başarılar diledi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Abdülhamid Burak Aykut başkan seçildi.

Aykut, gençlik kolları olarak alacakları görevi en iyi şekilde yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA