Trabzon'a Kar Beşikdüzü İlçesinden Girdi

Trabzon’a ilk kar görüntüleri şehrin Beşikdüzü ilçesinden geldi. 535 rakımlı Beşikdağı’na düşen kar, teleferik ve otel inşaatında çalışanlar tarafından görüntülendi.

Trabzon'a Kar Beşikdüzü İlçesinden Girdi
Bir çok ilde kar yağışı etkisini gösterirken, Trabzon’a ilk kar görüntüleri Beşikdüzü ilçesinden geldi. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini gösterirken, sahilde soğuk hava etkisini gösterdi. Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan 535 rakımlı Beşikdağı’na düşün ilk kar, teleferik inşaatında çalışanlar tarafından görüntülendi. Görüntüyü çeken çalışanlar "Dün 18 dereceydi bugün eksi 2 derece burası Karadeniz" diyerek bölgedeki değişken hava şartlarına vurgu yaptı. Zaman zaman şiddetini arttıran fırtına nedeniyle de çalışmalar da aksamalar meydana geldi.

Fırtına ve kar yağışının bugün Doğu Karadeniz Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Yarın kar yağışı yerini parçalı bulutlu güneşli bir havaya bırakması beklenirken, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.
Kaynak: İHA