Sakarya'da Asayiş

Polis ve jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarla haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 7 hükümlü ile 2 hırsızlık zanlısı yakalandı.

Sakarya'da, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık, yaralama, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, yaptıkları operasyonlarla firari durumdaki hükümlüler A.H.A, M.A, S.A, H.İ.A, M.C, İ.A. ve C.B'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen biri kadın 7 hükümlü cezaevlerine gönderildi.

- Demiryolu hattında hırsızlık zanlıları yakalandı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında faaliyet gösteren bakım aracından gerçekleşen hırsızlık olaylarının faile olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Pamukova YHT hattında çalışan ve daha önce iki defa soyulan bakım aracında şüpheli kişilerin bulunduğu ihbarı üzerine jandarma ekipleri bölgede operasyon düzenledi.

Bakım aracında yaptıkları kontrolde, aracın camının kırık olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, çevrede yürüttükleri çalışmada çuvallarla bölgeden uzaklaşan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin yanında ele geçirilen çuvalda bakır kablolar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler O.I. (22) ve H.B. (25), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Kaynak: AA