Ceylanpınar'daki Camilerde Bahar Temizliği

Ceylanpınar ilçe merkezindeki tüm camilerde halı yıkama çalışmalarına başlanıldı.

Ceylanpınar'daki Camilerde Bahar Temizliği
Haliliye Belediyesine ait halı yıkama aracının Ceylanpınar Belediyesine temin edilmesiyle birlikte yaklaşık 20 cami ve 5 Kur’an kursunun halı yıkama çalışmalarına başlandı.

Temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, cami halılarının her yıl periyodik olarak temizlendiğini söyledi.

Haliliye Belediyesinin temizlik aracıyla camilerin temizlendiğini belirten Bayol, "Her yıl periyodik olarak ilçede bulunan camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Temizliğimizi yaparken Haliliye Belediye Belediyesinin cami temizleme ekibinden istifade ediyoruz. Desteklerinden dolayı da Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ediyorum. 3 yıldan bu yana Haliliye Belediyesi camilerimizin temizliğini yapıyor. ilçemizde bulunan 20 cami ve 5 Kur’an Kursunun temizliği yapılacak" dedi.

Hıdır Özmen Cami İmamı Abdulbaki Caymaz da cami halılarının kirlenmiş olduğunu belirterek, Ceylanpınar Belediyesi ile Haliliye Belediyesinin ortak temizlik çalışmaları kapsamında camilerinin temizlendiğini söyledi.

Caymaz, temizlik dolayısıyla her iki belediye başkanlarına teşekkür etti.
Kaynak: İHA