Batman Belediyesi Mart Ayı Etkinliklerini Açıkladı

Batman Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen kültür sanat etkinlikleri 2018 Mart ayı programı açıklandı.

Her ay birbirinden renkli etkinliklerle Batmanlılara unutulmaz anlar yaşatan Batman Belediyesi Mart 2018 kültür sanat etkinlikleri programı, sinema, tiyatro oyunları, çocuk karnavalları müzikali, konserler ve sergilerle, 7’den 77’ye her yaş ve sosyal kesime hitap edecek şekilde hazırlandı. Mart ayı etkinliklerinde çocuklara yine özel yer verildi.

‘Arı Maya ve Çiçek Perisi’, ‘Deniz Kızı ve Sevimli Korsanlar’ ‘Pinokyo’ gibi çocuk tiyatro oyunlarının yanı sıra ‘Bak Şu Leyleğe’ ve ‘Gamba: Macera Çetesi’ gibi animasyon film gösterimleri Mart ayı programı kapsamında çocuk izleyicilerle buluşacak.

‘Sedat Anar ile Santur Dinletisi, ‘Klasik Batı Müziği Konseri’, ‘Kadınlardan Türküler Konseri’, ‘Mehmen Emin Göktepe Anlatımlı Piyano Resitalı’ ve Dursun Ali Erzincanlı ile Recep Arslan’ın muhteşem yorumuyla ‘Üç Aylar ve Sevgiliye Yolculuk’ Tasavvuf Müziği Konseri’ ile izleyiciler keyifli zamanlar geçirecek.

Çocukların yanı sıra yetişkinlere yönelik programların da yer aldığı Belediye Kültür ve Sanat etkinliklerinde ‘Karma Resim Sergisi’, ‘Alişan Kapaklıkaya Söyleşisi’ ile ‘İki Bavul Dolusu’, ‘Aşk Bu Mu’ ile Ahmet Yenilmez’den ‘Abdulhamit’ ve ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunları seyircilerle buluşacak. Programın duyurusunu yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Toplumun tüm kesimlerinin belediyenin yaptığı etkinliklere katılımlarını beklediklerini ve etkinliklerden hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceklerini belirtti.

Kaynak: İHA