Başkan Cengiz'den Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz, Belediye Başkanı Feyat Asya ve meclis üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Cengiz'den Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti
Muş Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısına katılan Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz, şehrin kalkınması ve gelişmesinde önemli rol alan Başkan Feyat Asya ile AK Parti ve DBP meclis üyelerine teşekkür etti. Muş’un en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan MUŞ TSO’nun yaklaşık 5 yıldır yönetiminde bulunarak kente faydalı hizmetler üretmenin çabasında olduklarını ifade eden Cengiz, bugüne kadar Başkan Asya ve ekibi ile uyum içerisinde olmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

MUŞ TSO olarak belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Cengiz, “Son 4 yılda ilimize gerçekten çok önemli hizmetler yapıldığını görüyoruz. Biz genelde kentin ekonomisine katkı sağlayacak projeler üzerine çalışıyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların ekonomiye yansımasının olacağına da inanıyoruz. Belediye başkanımız bizleri gerçekten çok iyi temsil ediyor. Muş’un sıkıntılarını kendisine dert edindiğine şahit oluyoruz. Gerek kendi yerelimizde gerekse il dışındaki faaliyetlerde kendisi ile birlik ve beraberlik içinde hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Aynı şekilde kendisi ile birlikte Muş’un kaderini belirleyecek kararlara imza atan siz kıymetli meclis üyelerine de teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya ise, “Göreve gelir gelmez toplumun her kesiminin bu memleketin geleceğinde söz sahibi olduğunu düşünerek görüşlerini aldık. Sivil toplum kuruluşlarımızın faaliyetlerini önemseyen biri olarak onlara hep bir paydaş gözü ile baktık ve plan, programlarımızı onlarla istişare ettik. Muş Ticaret ve Sanayi Odamız da ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Şehrimizi ekonomi anlamda iyi bir seviyeye getirmek için uğraş veren bir yönetim var. Başkanımız ile birlikte Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Yönetim Kurulunda ilimizi temsil ediyoruz. Orada da Muş için faydalı kazanımlar elde etmek için çaba sarf ediyoruz. Dördüncü yılımızı tamamlayacağımız bugünlere kadar kendisi ile birlikte ilimize hizmet etmekten onur duyuyorum. Bir kez daha nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA