Başkan Çelik Güven Tazeledi

Van’ın Erciş Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Savaş Çelik, yapılan 10. Olağan Genel Kurulu sonucunda yeniden güven tazeledi.

Başkan Çelik Güven Tazeledi
Erciş Şoförler Cemiyetinin toplantı salonunda gerçekleşen kurula TÜRKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, Türkiye Tarım Kooperatifi Malatya Bölge Temsilcisi Gamze Atabay ile ortaklar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, üyelere TÜRKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, kendisinin de geçmiş yıllarda Erciş Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığını hatırlatarak, “Halen Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı sıfatıyla sizlerin yaşadığı sorunları mümkün olduğunca Ankara’da Cumhurbaşkanımızdan Başbakanımıza kadar her zaman raporlar halinde arz etmeye çalışıyorum. Çok değerli devlet büyüklerimiz, bize olan samimi yaklaşımları ve verdikleri desteklerle tarım ve hayvancılığımızın daha da ilerlemesi için önemli işler yapıyorlar. Ben kendilerine huzurlarınızda, Erciş’ten selamlarımı gönderiyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Erciş Tarım Kredi Kooperatifinin genel kurulu başta Erciş’imize ve dolayısıyla siz değerli çiftçilerimize, yetiştiricilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, yeni seçilecek yönetim kurulunun sizlere en iyi hizmeti verme noktasında çalışmalarına devam etmesi dileklerimle tekrar hepinizi en derin sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından, maddeler görüşülerek ortaklar tarafından onaylanmasından sonra seçimlere geçildi. Ortakların büyük çoğunluğunun oyunu alarak ikinci kez başkanlığa seçilen Savaş Çelik ise, kooperatif ortaklarının her zaman yanında duracağını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kaynak: İHA