AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı, Mazbatasını Aldı

AK Parti Malatya 6. Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa yeniden seçilen Hakan Kahtalı, mazbatasını aldı.

Başkan Kahtalı, yeni il yönetim kurulu üyeleriyle Malatya Adliyesine giderek, Yeşilyurt İlçe Seçim Kurulu görevlisinden mazbatasını aldı.

Kahtalı, daha sonra adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kongrede 648 delegenin oyuyla tekrar il başkanlığı görevini sürdüreceğini söyledi.

Kendisini bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür eden Kahtalı, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar yapmış olduğumuz bu görevi inşallah bugünden sonra da daha iyi bir şekilde sürdürmek için yenilenmiş bir teşkilatla hizmet edeceğiz. Hem partimize hem davamıza bu yolda hizmet için gayret göstereceğiz. Amacımız belli inşallah Allah nasip ederse 2019'daki seçimlerde daha güçlü şekilde Malatya'dan AK Parti'mize Sayın Cumhurbaşkanımıza daha büyük bir destek çıkarabilmek. Girdiğimiz tüm seçimlerde büyük başarılar elde ettik. Her seferinde de ilk 5'in içerisinde yer aldık. Bundan sonraki seçimlerde de inşallah bütün arkadaşlarımızla davamıza hizmet etmek için gayret edeceğiz. Malatya'ya yapılan tüm yatırımlarla ilgili yereldeki tüm milletvekili arkadaşlarımızla, yukarıda da Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğumuz görüşmelerle ilimize katkı sunmak için gayret göstereceğiz. Malatya'mızın gösterdiği birlik ve beraberlikten dolayı ve teşkilatımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak adına elimizden geleni yapacağız. İnşallah Cumhurbaşkanımıza layık bir şekilde daha büyük başarılara imza atacağız. Yeni yönetimle daha büyük hedeflere koşmak için gayret edeceğiz."

Kaynak: AA