AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı Açıklaması

'Geleceğimiz olan gençlerimizin bu ülkeyi yönetmeleri için daha ilerilere götürebilmeleri için 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için onlara ihtiyacımız var'.

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, "Geleceğimiz olan gençlerimizin bu ülkeyi yönetmeleri için daha ilerilere götürebilmeleri için 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için onlara ihtiyacımız var." dedi.

Ilıcalı, Erzurum Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, yerel, parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı 2019'a az bir zamanın kaldığına işaret ederek, bu seçimleri çok önemsediklerini söyledi.

Partilerinde gençlerin önemli bir yer tutuğunu ifade eden Ilıcalı, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız gençlik kollarından gelmiş somut bir örnek. AK davada gençliğin çok önemli yeri var. Sizlere de çok önemli görevler verilecek. Geçmişinizi çok iyi bilmeniz lazım. 24 medeniyetin mirasçısı bir ülkeyiz. Bakın bu kadar mücadele veriliyor. Cumhurbaşkanımız ve onun çalışma arkadaşları artık dünyada söz sahibi. Geleceğimiz olan gençlerimizin bu ülkeyi yönetmeleri için daha ilerilere götürebilmeleri için 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için onlara ihtiyacımız var. Liderinin izinde ve maneviyatına sahip çıkan bir gençlik istiyoruz."

Kaynak: AA