Zeytin Dalı Harekatı'na Bayraklı Destek

Pınarbaşı Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye yetkilileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla ilçe esnafını ziyaret ederek, Türk bayrağı hediye etti.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını, Afrin’de yoğun ve amansız operasyonlar düzenleyen şanlı ordunun kahraman askerlerine destek olmak, milli birlik ve beraberliğe katkı sunmak amacı ile esnaflara bayrak dağıtımını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ülkenin toprak bütünlüğünü tehlikeye düşürecek tehditleri ortadan kaldırmak amacı ile yapılan bu operasyondaki kahraman askerlere destek olmanın herkesin boynunun borcu olduğunu vurgulayan Ataş, şunları kaydetti:

"Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu süreçten çıkmanın yolu birlik ve beraberliğimizi güçlü tutarak, daim kılmaktır. Bizler Türk milleti olarak her zaman üzerimize düşeni yapmışızdır. Allah Türk ordusunu muzaffer eylesin. Hiçbir askerimizin tırnağına taş değmesin. Allah yardımcıları olsun. Dualarımız ve gönüllerimiz onlarladır."

Kaynak: AA