Vali Kalkancı Hakkari Gazisini Ziyaret Etti

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada bacağından yaralanan piyade sözleşmeli er Sergen Akbudak'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kalkancı'nın, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Çam Tepe Birliğine bağlı üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada, bacağından yaralanan piyade sözleşmeli er Akbudak'ın, Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük beldesindeki baba evine ziyarette bulundu.

Gazi Akbudak'a çiçek takdim eden Vali Kalkancı, gazi ve ailesiyle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletin, vatanın bekası için fedakarlık gösteren kahraman gazileri unutmayacağını ifade eden Kalkancı, şunları kaydetti:

"Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Herhangi bir talebiniz olduğunda kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Sergen gibi yüreği iman, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu olan evlatlarımız olduğu sürece, birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Aynı saldırıda vatan, bayrak ve değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın."

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve Besni Kaymakamı Ahmet Gençer de yer aldı.

Kaynak: AA