Salihli'de Hastane Çalışanları Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Salihli Temsilciliği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan ve şehit olan askerler için lokma dağıtıldı.

Salihli Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Vatan ve millet aşkıyla dolu sivil toplum kuruluşlarının olmazı bizleri memnun ediyor. Bu sivil toplum kuruluşları ülkemizin geleceği noktasında bize güven veriyor. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, 15 Temmuz şehitlerimiz dahil olmak üzere Afrin harekatında verdiğimiz şehitlere Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Hizmet İş Sendikası Manisa İl Başkan Yardımcısı Sedat Kaya ise, "Milli birliğimize yönelecek tehditlerin ortadan kaldırılması ve hudutlarımızın güvenliğinin güçlendirilmesi için hasıl olan bu harekat bölgesel istikrarın ve barışın son umududur. Asil ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde bulunan şer odaklarına karşı başlatılan operasyonu ülkemizin en büyük işçi ailesi Hizmet-İş olarak gururla karşılamaktayız." diye konuştu.

Kaynak: AA