'Nlogo İstanbul'un Cadde Dükkanları Sahiplerini Buluyor

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği 'Nlogo İstanbul' projesinin cadde dükkanlarının satışı açık artırmayla gerçekleştirilecek. 2 bin 679 daireden oluşan 'Nlogo İstanbul' cadde dükkanlarının satışı, 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde gerçekleştirilecek

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Nlogo İstanbul" projesinin cadde dükkanlarının satışı açık artırmayla gerçekleştirilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Özyurtlar Holding'in, 1 milyondan fazla kişinin yaşadığı Esenyurt’ta hayata geçirdiği "Nlogo İstanbul" projesinin cadde dükkanları satışa sunulacak.

2 bin 679 daireden oluşan ve İstanbul Avrupa Yakası’nın sembolü olmaya aday projesi "Nlogo İstanbul" cadde dükkanlarının satışı, 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde düzenlenecek açık artırmayla gerçekleştirilecek. Kiralamaların şimdiden başladığı ve hemen teslim dükkanların satış fiyatları ise 419 bin TL’den başlıyor. Satışa sunulan 63 dükkanın büyüklükleri ise 100 metrekare ila 433 metrekare arasında değişiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Esenyurt’un en merkezi noktasında hayata geçirdiğimiz ‘Nlogo İstanbul’ projemizin cadde dükkanlarının açık artırma yoluyla satışı için geri sayım başladı. Buradaki dükkanlarımızı ‘yılın en karlı yatırımı’ olarak sunuyoruz. Cadde dükkanlarımızı satış sonrasında sahiplerine hemen teslim ediyoruz, üstelik dükkan kiralamaları şimdiden başladı. Kendi işinin sahibi olmak ya da her dönem kazandıracak bir projede yer almak isteyen herkes bu açık artırmada yerini alacaktır.” ifadelerini kullandı.

- Ödeme koşulları

Satış sonrası teslimlerin hemen başlayacağı dükkanlar, açık artırmada peşin ve vadeli seçenekler ile alıcıya sunuluyor. Buna göre, yüzde 50 indirim ile belirlenen muhammen bedeller üzerinden peşin tekliflerin alınmasının yanı sıra vadeli teklifler için de yüzde 20 peşin ödeme ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkanı sağlanıyor. Uygulanacak faiz oranı ise her yıl açıklanan enflasyon oranına göre belirlenecek.

İnternetin olduğu her yerden canlı olarak izlenebilecek olan müzayedeye, satın alma için online katılım imkanı da bulunuyor. Müzayede ile ilgili detaylı bilgi ve şartnameye www.eskidji.com adresinden ulaşmak mümkün oluyor.

Kaynak: AA