Nazilli Belediyespor'dan Başkan Alıcık'a Teşekkür Ziyareti

Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker ve yönetimi Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Nazilli Belediyespor'dan Başkan Alıcık'a Teşekkür Ziyareti


Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker ve yönetim kurulu üyeleri Özlem Burcu Uğan Sevim, Hakan Alıcık, Ercan Sarıot, Ahmet Turan, Mehmet Koşar, Ümmet Özkat ve Turgut Yerlikaya Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Türker, “Başkanımızın 4’üncü evladının Nazilli Belediyespor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar takımımız için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadı. Hem maddi hem manevi destek oldu. Biz de yeni yönetim olarak Onursal Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” sözlerini kaydetti.

Nazilli Belediyespor’un oynadığı bütün maçların büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Alıcık, “ Geriye kalan 14 maçta takımımızın düzlüğe çıkacağına inanıyorum. Arkadaşlarımız üzerlerine büyük bir yük almış vaziyetteler. Hepsine teşekkür ediyorum. Maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçmadılar. Biz de öncesinde olduğu gibi de bundan sonra da elimizden gelen desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA