Maarif Ordusu Afrin İçin Askerlik Şubesinde

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, birim amirleri, ilçe milli eğitim müdürleri ile birlikte Bilecik Askerlik Şubesine giderek Afrin harekatını gerçekleştiren şanlı Türk ordusunda görev alabilmek için dilekçe verdi.

Maarif Ordusu Afrin İçin Askerlik Şubesinde
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Askerlik Şubesi Başkanı ve Bilecik Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Müslüm Doğan’a dilekçelerini teslim etti. Dilekçe teslimi sonrası açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, vatan savunması söz konusu olduğu zaman, her vatan evladının orduda görev almak için can attığını ifade etti.

Durmuş, “Afrin’deki harekatta görev alabilmek için başvuruda bulunduk. Yeri geldiğinde, her öğretmen vatan savunmasında üzerine düşeni yapmaya hazırdır. Ülkemizin bekası söz konusu olduğunda bu mukaddes davada, geriye kalan teferruattır. Tarihte sayısız zaferler kazanan şanlı ordumuzun Afrin’de de destan yazmaya devam ediyor. Allah’ın da yardımıyla vatanın bölünmez bütünlüğü için zaferlerin yine şanlı ordumuzun olacaktır. Bu uğurda bize de bir görev verilirse, her daim seve, seve yapmaya hazırız” ifadesinde bulundu.

Eğitimciler daha sonra Bilecik Askerlik Şubesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA