Kartepeli Kadınlar Önce Sinemada Sonra Yazlık Ilıca'da Buluştu

sanat etkinlikleri kapsamında kadınların sosyalyelleşmelerini, günlük hayattaki sıkıntılardan bir nebzede olsa uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek olan sinema etkinliğini başlattı.

Kartepeli Kadınlar Önce Sinemada Sonra Yazlık Ilıca'da Buluştu
Kartepe Kadınlar Kulübü üyeleri, ilçede bulunan bir AVM’de gösterimde olan komedi filmini birlikte izledi. Kartepeli kadınların yoğun katılım sağladığı sinema etkinliğinde, hayatlarında ilk kez sinemada film izleyenlerinde olması dikkat çekti. Aile Arasında filmini beğeni ile izleyen Kartepeli kadınlar "Güzel bir gün geçirdik. Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e ve belediyemiz çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bizleri yaşamında içinde var olan değişik renklerle çeşitli vesilelerle buluşturdukları içinde ayrıca minnettarız” dediler.

Öte yandan Kartepe Uzuntarla, Emekevler, Maşukiye, Acısu, Suadiye, Ataşehir Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi KAR-MEK üyeleri ve Bilgi Evi velileri de Yazlık Ilıca Termal Tesisleri’nde bir araya geldiler. Sağlık gezileri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Kartepeli kadınlar, termal tesislerinde sunulan hizmetler arasındaki doktor balık tedavisini de yerinde deneme imkanı buldu.
Kaynak: İHA