HAK-İŞ Başkanı Arslan Açıklaması 'Şehit Ve Gazilerimiz Hayatımızın Önemli Bir Parçasıdır'

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar’ı ziyaret eden HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Şehit ve gazilerimiz hayatımızın önemli bir parçasıdır" dedi.

HAK-İŞ Başkanı Arslan Açıklaması 'Şehit Ve Gazilerimiz Hayatımızın Önemli Bir Parçasıdır'
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar’ı ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Dr. Osman Yıldız da yer aldı. Ziyaret programında konuşan Arslan, şehit ve gazilerin hayatın önemli bir parçası olduğunu belirterek, "Şehit ve gazilerimiz bu ülke için çok değerli ve kıymetliler. Onlar bizim bu ülke topraklarında rahatça yaşayabilmemiz için hiç korkmadan canlarını feda ediyorlar. Onların bu cesareti bizim için çok takdire şayandır" ifadelerini kaydetti.

Arslan, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile ortak projeler gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Arslan, vatan savunmasında şehit ve gazi olan kahramanlara teşekkür ederek, "Sizin varlığınız, bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bekası, bağımsızlığı için en büyük unsurdur. Sizler bu ülke için korkusuzca hayatlarınızı adadınız. O yüzden sizler için ne yapsak azdır. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi demokrasiye sahip çıkmak için sokağa çıkarak şehit ve gazi olan üyelerimiz var. HAK-İŞ olarak onlarla da yakından ilgileniyor ve gereken her türlü desteği vermeye devam ediyoruz" dedi.



"HAK-İŞ olarak bu harekatı destekliyoruz"

Konuşmasında Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na değinen Arslan, "Sınır güvenliğimizi sağlamak amacıyla Afrin’de ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda güvenlik güçlerimiz bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek ve huzuru sağlamak amacıyla büyük bir operasyon yürütüyor. HAK-İŞ olarak bu harekatı destekliyoruz. Harekata destek vermek ve bölge halkına desteğimizi göstermek amacıyla 27-28 Ocak tarihlerinde Kilis ve Hatay illerine giderek şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelerek, kendilerine maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık. HAK-İŞ olarak, Zeytin Dalı operasyonunun başarıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. Operasyona katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarının Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duaları, Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan evlatlarımızla ve terörizmle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizle beraberdir. Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan askerlerimizin sağlık ve güvenlik içerisinde ülkemize dönmeleri en büyük arzumuzdur" açıklamasında bulundu.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar ise HAK-İŞ gibi her daim bayrağı ve milleti için çalışan bir konfederasyonla ortak projeler gerçekleştirmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Aylar, HAK-İŞ’in şehit ve gazi aileleri konusundaki hassasiyetini önemli bulduklarını söyledi.

Ziyaret karşılıklı hediyeleşme ile sona erdi.
Kaynak: İHA