Gölpazarı'nda 'Z Kütüphane' Açılışı

Gölpazarı ilçesinde, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ''Z Kütüphane'' açılışı yapıldı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerini artırmak, öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek, öğrencileri suç ortamlarından uzak tutmak, verimli zaman geçirmelerini sağlamak, toplumsal farkındalık ve duyarlılıklarını geliştirmek, milli kimlik ve aidiyet duygularını geliştirmek, emniyet teşkilatı ile bölge insanı arasında diyaloğu artırmak ve bilinçli nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla ''Zenginleştirilmiş Kütüphane'' projesinin uygulamaya konulduğu bildirildi.

Köprülü Mehmet Paşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Şehit Çarşı ve Mahalle bekçisi Hüseyin Tırnava, Z Kütüphane açılışına, Kaymakam Kadir Duman, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA