Başkan Özkan Açıklaması Termal Yol Projesinin Takipçisiyiz

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, ’Termal Yol’ projesinin takipçisi olduklarını dile getirdi.

Başkan Özkan Açıklaması Termal Yol Projesinin Takipçisiyiz
Kütahya’nın Simav, Gediz ilçeleri ile Uşak İl Belediye Başkanları’nın ve AK Parti Teşkilat Başkanlarının katılımıyla, bölgenin gündeminde olan ‘Termal Yol’ projesinin konuşulduğu istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Saraoğlu, Gediz Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Mesut Yörük, Uşak Belediye Başkanı Avukat Nurullah Cahan katıldı.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan’ı Ahmet Arslan’a makamında proje sunarak başlattığımız ‘Termal Yol’un, hedefine ulaşması için istişare toplantıları yapıyoruz. Uşak Valisi Salim Demir ile başlayan görüşmelerimiz, Uşak Belediye Başkanı Avukat Nurullah Cahan ile devam etti. Bölgenin turizm ve ekonomik gelişiminde önemli rolü olan projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Birlikten doğan kuvvet ile yatırımınların takibini yapıyoruz. Alınan olumlu sonuçlar ile gerçekleştirilen icraatlar hakkında, vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz” dedi.

(MEİ-EFE)
Kaynak: İHA