Ayvalık AK Parti'den Gazilere Anlamlı Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hasan Kıtay ile ilçe yönetimi Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı Temsilciliği’ne yönelik nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ayvalık AK Parti'den Gazilere Anlamlı Ziyaret
Eski Otogar’da bulunan vakıf temsilciliğinde gerçekleşen ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kıtay öncülüğündeki heyeti; Vakıf Şube Başkanı Hüseyin Köksal’ın yanı sıra kalabalık bir gazi grubu karşıladı.

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kıtay, yeni bir yönetim olarak yakaladıkları sinerjiyle ilçe genelinde pek çok sorunun çözümlenmesi için mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Gazilerin başlarının tacı olduğunu vurgulayan Başkan Kıtay, AK Parti Hükümeti olarak Türkiye genelindeki şehit aileleriyle, gazilere birçok hak sağlayan yasaları kapsamlarını genişlettiklerini ve böylelikle de günümüzde gazi ve şehit ailelerini daha iyi koşullara taşıdıklarını kaydetti.

Ayvalık’taki şehit aileleri ve gaziler için AK Parti İlçe yönetimi olarak her konuda üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarının altını çizen Başkan Kıtay, vatan savunması için canlarını ortaya koyan ve kanlarını Türk Milleti için dökmekten çekinmeyen gazilerin yaşam koşullarını daha da iyileştirmenin kendileri için kutsal bir görev olduğunu söyledi.



Ziyarette konuşan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı Ayvalık Şube Temsilciliği Başkanı Hüseyin Köksal da AK Parti yönetiminin kendilerine yönelik gerçekleştirdiği nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesi denetimindeki bazı otobüs ve minibüslerin kendilerinin hakkı olmasına rağmen gazileri bu araçlara almak istemediğini ve hatta söz konusu araçların şoförlerinin kendilerini aşağıladığını kaydeden Başkan Köksal, bu olumsuzluğun giderilmesi için AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kıtay’dan destek istedi.

Ayvalıklı gazilerin bir otobüsle Ankara’da Anıtkabir’i 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ziyaret etmek istediklerini ifade ettiklerini ifa de etmesi üzerine de AK Parti İlçe Başkanı Kıtay, anında söz vererek, Ayvalıklı gazileri önümüzdeki 30 Ağustos tarihinde Ankara’ya götüreceklerini kaydetti.

Ziyaret, AK Parti İlçe yöneticileriyle, gazilerin topluca hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA