70 Yaşında İlk Kez Doğum Günü Kutladı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşayan Tevrat Yılmaz hayatında ilk defa doğum günü kutladı.

70 Yaşında İlk Kez Doğum Günü Kutladı
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in girişimleriyle hayata geçirilen Alo Evlat Hattı ekiplerinin girişimiyle Uzuntarla Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki Tevrat Yılmaz hayatında ilk defa doğum gününü kutladı. Tevrat Yılmaz’ı mutlu gününde eşi Taliye Yılmaz yanında durdu.

Alo Evlat Hattı, Kartepe’de yaşayan büyüklerin dünyasında güzel anıların yer almasını sağlıyor. Bu kapsamada Uzuntarla Mahallesi’nde yaşayan Tevrat-Taliye Yılmaz çiftinin bütün ihtiyaçlarını gideriyorlar.

Yüzde 70 psikolojik sorunlu bir evlatları ve sadece üç ayda bir aldıkları yaşlılık maaşları bulunan çiftin erzak, mobilya gibi birçok ihtiyacı Alo Evlat Hattı tarafından gideriliyor. Geçtiğimiz günlerde Alo Evlat Hattı ekibi Yılmaz çiftine sürpriz yaparak Tevrat Yılmaz’ın doğum gününü kutladı. Ellerinde pasta ile odaya giren ekibi mutluluk göz yaşları içerisinde karşılayan Tevrat Yılmaz eşiyle birlikte mumları üflerken, hayatında ilk defa doğum günü kutladığını dile getirdi. Kendilerine gösterilen ilgiye Yılmaz çifti “Allah sizden razı olsun” diyerek karşılık verdi.

Konuyla ilgili konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Göreve gelirken verdiğimiz sözleri tutmanın haklı gurunu hemşehrilerimiz sayesinde yaşıyoruz. Kartepe’mizde yaşayan büyüklerimiz baş tacı olduklarını biliyorlar. Büyüklerimiz için 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Onların gözlerinde ki umut, sevgi bizlere ayrı bir heyecan ve mutluluk veriyor. Evlat şefkati ile Alo Evlat Hattı ekibimiz ile birlikte gönül köprüleri kuruyoruz. Büyüklerimize verdiğimiz hizmetler ile ülke genelinde örnek gösterilen belediyeler içerisindeyiz. Belediyeciliğin asli görevlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğin örneklerini hemşehrilerimize ulaştırmak bizim gurur kaynağımızdır” dedi.

Kaynak: İHA