50 Yıllık Çifti Şaşırtan Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, evlilikte 50 yılını geride bırakan çiftler için başlattığı "Gönül Projesi" kapsamında Yalçın-Adile Suzan Cula çiftinin konuğu oldu.

50 Yıllık Çifti Şaşırtan Ziyaret
Evliliklerinde 50 yılı geride bırakan Turgutlulu çiftlere geçmişte imza attıkları nikah defterinin bir suretiyle jest yapmaya devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bu kapsamda Yılmazlar Mahallesi Yörük Sokak üzerinde oturan Yalçın-Adile Suzan Cula çiftine konuk oldu. Başkan Şirin, Cula Ailesi fertlerinin içten ve samimi bir karşılamasıyla ağırlandı. Turgutlu’nun geçmişine yönelik anıların tazelendiği ziyarette Yalçın-Adile Suzan Cula çiftinin 1967 yılına ait nikah defterinin bir sureti ile isimlerine özel dekoratif saat hediyesini takdim eden Başkan Şirin, “Dile kolay 50 yıl bir yastığa baş koyan değerli büyüklerimizi anmak hedefiyle bugün kapılarını bizlere açan Cula Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Adını Gönül Projesi koyduğumuz bu ziyaretlerle, sizleri hatırlamak, geleceğe hoş bir seda bırakmak istedik. Bu anlamda yine değerli büyüklerimiz Yalçın Amcamı ve Adile Teyzemi ziyaret ederek onlarla gönül birliğimizi güçlendirdiğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Şirin’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yalçın-Adile Suzan Cula çifti de Gönül Projesi’ni hayata geçirmiş olmasından dolayı tebrik ederek, “Zaman hızla akıp giderken bizler de geniş bir aile olduk. Çok şükür, çocuklarımızla, torunlarımızla mutluyuz. Sizler de bizleri çok mutlu ettiniz. İnşallah sizler de nice yıllar görürsünüz, inşallah sizleri de böyle hatırlayanlar olur” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA