'Zeytin Dalı Harekatı' İçin Dua Ettiler

TEMAD İçel İl Başkanı Kur:'Astsubay camiası tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de devletin, milletin emrinde olup gerektiğinde canını, kanını vermeye hazırdır'.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İçel İl Başkanlığı üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan Mehmetçik için dua etti.

TEMAD İçel İl Başkanı Halil Kur, düzenlediği basın toplantısında, TSK tarafından Suriye'de teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdiklerini söyledi.

TSK tarihinin, sayısız kahramanlıklarla dolu olduğunu aktaran Kur, "Hudut güvenliğimizi ve bölgedeki istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristleri temizlemek ve etkisiz hale getirmek için astsubay camiası tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de devletin, milletin emrinde olup gerektiğinde canını, kanını vermeye hazırdır." dedi.

Konuşmanın ardından Kur ve beraberindeki emekli astsubaylar, Mehmetçik için dua etti.

- Gülnar'da mevlit okutuldu

Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da şehitler için mevlit okutuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde eğitim gören öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte Merkez Ulu Cami'nde tüm şehitler için mevlit okuttuklarını belirtti.

Vatanları için canlarını seve seve veren şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını bildiren Burgut, mevlite katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA